Een veilige stem in Hoboken

12.09.13 PC Hoboken1.JPG

Vanmorgen had ik als lijsttrekker het genoegen de verkiezingslijst- en programma voor het district Hoboken voor te stellen. Vlaams Belang Hoboken gaat voluit voor de drie V’s: fysieke veiligheid, identitaire veiligheid en sociale veiligheid.

Hoboken heeft sinds 2011 de weinig benijdenswaardige eer het derde meest criminele district van Antwerpen te zijn. Vooral woninginbraken zitten in de lift. Vorige maand beleefde Hoboken het trieste record van 41 inbraken en pogingen tot inbraak in amper 5 dagen tijd. Ook handtasdiefstallen blijven in Hoboken stijgen. Daarom pleit het Vlaams Belang voor het herstel van de fysieke veiligheid van de Hobokenaren door een harde aanpak van de criminaliteit. Wat bepaalde criminaliteitsfenomenen betreft moet er een zerotolerantieaanpak worden ingevoerd. Ook in bepaalde wijken van ons Zuiderdistrict is zo’n aanpak onontbeerlijk.

Maar Hoboken vervreemdt ook steeds meer onder druk van de toenemende islamisering. Hoboken telt zelfs meer moskeeën dan kerken. In sommige wijken waan je je meer in Noord-Afrika dan in Hoboken. Halalmaaltijden op scholen zijn al lang geen uitzondering meer. Evenmin als het gescheiden sporten voor mannen en vrouwen. Om maar te zwijgen van het intimideren en zelfs agresseren van moslimmeisjes die geen hoofddoek dragen. Dit moet een halt toegeroepen worden. Integreren is de boodschap aan alle allochtonen in Hoboken. Vlaams Belang gaat voor de identitaire veiligheid, nl. het verdedigen van onze cultuur, taal, normen en waarden. Hoboken moet Hobokens blijven.

 

Tot slot breekt Vlaams Belang een lans voor de sociale veiligheid van de Hobokenaar. Heel wat sociale voorzieningen komen onder druk te staan door de massa-immigratie. Voor het Vlaams Belang is het ondenkbaar dat sociale voorzieningen voor Hobokenaren, die daar hun hele leven voor hebben afgedragen, worden afgebouwd onder druk van de kostprijs van de immigratie.

 

Kortom, Een stem voor het Vlaams belang in Hoboken is een veilige stem.

Advertenties